divendres, 1 de gener del 2016

2016 is coming


Aquest 2015 he viscut milers d'experiències noves, moltes de les quals van relacionades amb el birding. I és que com més lluny ho portes, més ganes tens de més.

Aquests últims mesos he estat ocupadíssima redactant un article pel programa Joves i Ciència, però això no ha volgut dir que hagi deixat de banda els ocells. Han començat els anellaments d'hivern, i una bona suma de sortides als Aiguamolls i al Llobregat, a més de a altres punts perduts del mapa, m'han permès afegir a la meva llista espècies que els meus ulls no havien vist mai. Diria que un resum de l'última fotografia, anellament i observació és la millor combinació per tancar aquest any. Aquí us deixo unes quantes de les últimes fotos, que esbossen les meves darreres aventures ornitològiques.

Per aquest 2016 que estrenem i que he començat amb molt bon peu, espero noves sortides amb gent genial, nous indrets on viure aquesta passió i molts, moltíssims ocells. Avui comença de nou el repte d'ampliar la life list i, com sempre, de superar l'any anterior amb una treballada llista de l'any. Les especulacions sobre quines rareses cauran començen ja!

Salut i ocells!



I lived thousands of new experiences this year, many of which were related to birding. I guess that the further you take birding, the more you need.

I've been in a rush writing an article for the program Joves i Ciència these last months, but I haven't forgotten birds at any moment. Winter ringings have started and a good amount of birding days in the PNAE and the Llobregat (in addition to other points lost map) have allowed me to tick some species my eyes had never seen. I think that a summary of some ringing, photography and, mostly, birding is the best combination to end this year. Here you have some of the latest photos!

For 2016, which has started in a fantastic way for me, I hope to meet more amazing birders, to visit new places and to see many, many birds. A new challenge begins today: to extend even more my life list, and, as always, making a good year list. Speculation on what rarities we will get this year start now!

Happy 2016, and even better birding!






7 comentaris:

  1. Feliç any 2016!!!!
    Ja has anat al delta del llobregat??? i no m'has avisat? :( jejeje
    Que tinguis moooooooltes bones observacions!!!!

    ResponElimina
  2. Esperem que així sigui, que puguis avistar moltes espècies noves (a ser possible rareses!! jajajaja). A veure si aquest estiu que ve tenim més sort als Aiguamolls. Això de passar-nos hores i hores caminant per observar una boscarla d'aigua que passa de nosaltres... ja m'entens, no? jajajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci Jan! A veure si almenys caminem per la platja amb les converse a la mà per alguna cosa, ja saps (vaig acabar l'any sense la boscarla jajajaj)

      Tinc la sensació que aquest any cauran més rareses, ens ho hem de currar!!

      Elimina
    2. Això esperem... Jo també tinc moltes ganes de veure'n alguna... Que es preparin els Aiguamolls!!!! jajajaja

      Elimina
  3. Molt interessant i treballat aquest blog, no el coneixia. El ficaré a la llista de blogs a seguir per estar al dia. Ja veig que ets amiga del Jordi...vigila amb aquest, que ell si que és un bon pájaro.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies! Afegiré el teu blog a la meva llista, també. Jajaj d'acord!

      Elimina